mediterraneum

Mindenkitől lehet tanulni valamit. Ez különösen igaz, ha külfödn élsz. Bár azt hiszem annyi fura figura van ezen a világon, hogy lényegében mindegy.
Mindenesetre, én itt Barcelonában tanultam azt egy kubai étteremben, hogy ha a ruhádra zsír megy, akkor izibe hintőport kell szórni rá, és az felszívja a zsírt/olajat stb. Teszteltem, igaz.

Nagyjából három hónapja volt egy folytatás néklüli tinderes randevúm, egy kanadai sráccal aki itt él Barcelonában – és most pillanatnyilag abból él, hogy lakásokat vásárol, felújíja őket, majd vagy kiadja vagy eladja. A csótány dologra azt mondta pl, hogy próbáljak meg szilikonhabot nyomni oda, ahonnan sejtem a betolakódokat. Végül is még ismeretség sem lett a randevúból (ugye, itt ez a igazából a nulladik találkás volt csak), de ez az ötlet annyira tetszik, hogy mivel most időnek előtte elkezdődött a szezon (és utánanéztem már bogárítóknak is, szóval a vizitációkat a csótánynépség mediterrán faja tartja, azok ezek a brutális nagyok), vettem szilikonhabot, és jól kipreparáltam a wc mögött a sérült falrszét, ahonnan sejtem a betolakododókat.

Izgalmas itt az élet, látjátok 🙂 Remélem, beválik a praktika!

This entry was posted in élet, Barcelona, munka, tanulás, tavasz. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s