két szó, kifejtés, forrás és kép

A két szó: 
“Blissful Blisters”

A kifejtés: 
“Boldog hólyagok” – vagyis ronggyá táncolt talpacskák. Szó szerint, cafatokban letáncolt bőröcske, alatta új rózsaszín bőr.

A forrás: 
Open Floor – Embracing Change, Deborah Jay-Lewin-nel. Az Open Floor majdnem olyan, mint az 5 ritmus, csak mégis egészen más. Részletek később, addig a honlapjukon tudtok tájékozódni, ha szeretnétek.
És cranioszakrális terápia, mert mozognak a kis csontjaim benn, máshova helyeződik a testsúlyom tánc közben biztosan. Másképp lépek, másképp mozgok, felfedezés. Ez az, amivel én is elkezdtem dolgozni, és amit én is kapok most újra. Finom, finom, mennyi. Pont a kis személyes templomunk karbantartására édességes gyöngéd finomság.

A kép: 
A hétvégi tánc oltárán bukkant fel, vasárnap reggel. Már az oltár is csodaszép volt (sajnos arról nincs kép) kis csupa mell-csupa has Vénusz-torzó, színes papírcsíkokkal teleragasztgatva, gyertyák, madártollak… És aztán, a mélységek mélyén ez a kis üzenet jön szembe:

*készülj egy csodára*

Drágáim, igen elszánt szkeptikus az, aki egy ilyen Égi üzenetnek ellenáll… én befogadtam :). 
És nektek is továbbadom! Játszunk egyet! Gyártsunk ilyen kicsi kártyákat, mondjuk hetet, angolul, magyarul vagy amilyen nyelven szeretnétek, és egy-egy nap rejtsetek el egyet a munkahelyeteken valakinek, vagy egy számodra fontos valaki számára, aki majd ezt megtalálja… tökéletes játékszer október első hetére! Finom, őszi, cirógatón napsütés. Benne vagytok? És ha lesz erről történetetek, amit szívesen megosztanátok, itt a kommenteknél szívesen olvasom majd!
És legyen ez a nap –  bármelyik nap mottója: Készülök egy csodára. 
A kis üdvözült hólyagjaimról nem készítettem képet, nem akarlak sokkolni titeket. Csodára fel! 🙂
This entry was posted in Barcelona, csoda, Open Floor, tánc. Bookmark the permalink.

2 Responses to két szó, kifejtés, forrás és kép

  1. Tamás says:

    De fura! Hónapokkal ezelőtt egyszer arra mentem be az irodámba, hogy az egyik beosztottam egy ilyen üzenetet hagyott az asztalomon a következő szöveggel: “Ma nagyon jó napod lesz! :)”. Azóta is ott van, hogy minden nap lássam, sőt, még a telefonom üdvözlő-üzenete is ez lett. Azóta minden nap jó nap! 🙂

    Like

  2. ugye? 🙂 köszönöm, hogy megosztottad! Az az érzésem, hogy az ilyen kis figyelmes meglepetésekkel mindannyiunk napjai kisimultabbak lennének… és igazán elhinnénk, hogy Nekünk is jut a vágyott boldogságból.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s