June 2011

Már 2010/2011 szilveszterén, abban a pillanatnyi beálló csöndes szünetben, a két év közötti légüres térben, mielőtt mindenki üdvrivalgásban tört volna ki, éreztem, hogy 2011 nagyon erőteljes, különleges év lesz. Napról-napra, hónapról-hónapra ez bizonyosodik be.
Sok csoda, még több kihívás, kemény akadályok, erőteljes befelé menet, és kifelé jövet, harmonizálódás – közelebb, egyre közelebb az igazsághoz.

A 11-es szám az Erő száma, az egyensúlyban lévő, de dinamikus erőé, hiszen a mozdulatlan egyensúly megtartásához nagyon nagy stabilitás kell – de folyamatosan erőkfifejtés van, teremtő erő, az univerzumba kitörő erőé. Erőgyűjtés is, hogy legyen erőnk megtartani, legyen egy harmadik kezünk, amivel ki tudjuk segíteni a másik kettőt, ha azok már elfáradtak (a szívünk). Ugyanakkor ha a számjegyeket összeadjuk 4-et kapunk, ami a biztonság, a védettség, a stabilitás száma. Stabil erő. Ez az év, amikor építkezni kell, újrakezdeni, és új alapokat rakni le, amely a következő ciklusig biztos talapzata lehet életünknek.

Az oroszlánszívűek, a bátrak éve. Merni kell, lépni kell, tenni kell. Igaznak lenni. Sok a tempó, sűrű a kihívás, egy fókuszban rétegződik a lecsapódó élet.

This entry was posted in szilveszter 2011. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s