Konyhálkodni annyit tesz, mint kreatív ez-meg-az, konyhába mívelve, alkotás, szabad formálás, formabontó ízek, hűtős maradékok friss hússal, és minden, ami vegyíthető, és vegyülni kész, kezem alá esik. Kreatíve “konyhálkodok”, már kóstolt ízek után, semmi recept, semmi kötöttség: valami kínai készül (vagy thai), remek sült tésztás, enyhén csípős zöldséges pulyka, már az illata is remek. De az a WOK most nagyon hiányzik, nehéz így tisztességesen megsütni a sütnivalót (no nem azt, ami a fejünkben tanyázik).
Ebben lazítok ma… Woktalan sült pulykás-zöldséges kínai tészta á la Hungary. Botcsinálta szakács, szívbéli ízekkel. Ételt szobrok, tésztát festek szójaszósszal, még zöld spárga is van benne kevés, igazi szín és íz-kavalkád. Ismeretlen, vágyott harmóniák… Kóstolásra fel!