Keddi kifli #9: belső kehely

Azt hiszem, sajnos eléggé normális, hogy nők milliói és milliárdjai úgy élik le az életüket, hogy nem kerülnek kapcsolatba saját női középpontjukkal.

Az anatómiát ismerjük, megtanultuk a működési elvet is az iskolában – de a felismerésről és női létünk ciklikusságáról, annak fénypontjairől, mélységeiről, energiáriól, szentségéről, vagy éppen megtiport női lényünk gyógyításának lehetőségéről és gyógyulási képességéről vajmi keveset tudunk. Elődeink sem sokat tudtak… az ő elődjeik pedig még kevesebbet.

Egy nap a nők fogják megmenti a világot, a szívem egészen biztosan érzi.

Egyre többet tudnk magunkról, hogy mennyi minden lakozik bennünk, mi mindenre vagyunk képesek – de még mindig keveset tudunk nőiségünkről.
Biztosan vagytok, akik már fiatalabb korotok óta nagyon tudatosan álltok mindehhez – én többé-kevésbé tudatosan álltam hozzá, sosem gyűlöltem a ciklusaimat, sőt, mind a mai napig emlékszem milyen forrón, kíváncsi érdeklődéssel, és sóvárogva vártam az első menstruációmat… és persze volt amikor borzasztóan fájt,volt amikor észre sem vettem, és az évek múlásával igen pontosan felismerem mikor vagyok harapós – a ciklus pillanatnyi helyzete miatt -, és mikor nem tudom kivakarni magam az ágyból – ugyanilyen okok miatt.

Alig két-három éve kezdtem sokkal tudatosabb kapcsolatba kerülni a méhemmel – ami a köldököm alatt, a csipőm mélyén, a testem középpontjában életerő-középpontként működik.

Ez idő alatt sokat tanultam, de még nem eleget – a belső kehely élő kincseket tartogat mindannyiunknak, akik gyógyulni szeretnénk, és a gyógyulást megosztani, testvéreinkként üdvözölni nőtársainkat, nővérekként és hugakként, nem pedig ellenségekként.

Másfél-két éve fedeztem fel Miranda Gray oldalát és tevékenységét, aki egy brit hölgy, és világszerte gyógyító tevékenységet végez nők számára (vannak férfiaknak is meditációk, ti sem vagytok ám kifelejtve 🙂 ).

Egyik legismertebb mozgalma, az nemzetközi Anyaméh Áldás, amely 2-3 havonta megrendezésre kerülő vilgászintű esemény – mind az északi, mind a déli féltekén csatlakoznak nők, egyre növekvő számban, hogy részt vehessenek az aktuális Telehold meditációban és részesülhessenek a gyógyító Anyaméh Áldásban.
Emellett Miranda képzéseket és workshopokat is tart, könyvei alapján… (amelyekhez magyar kiadót keres).

És a nagy hír: Nina Dercq, egy belgiumi hölgy, Miranda Gray képviselője és workshop szervezője Magyarországon, advanced Moon Mother, vagyis tapasztalt Holdanya, aki egyéni terápia keretében is segtséget tud adni, ha személyes terápiában kerestek gyógyulást.

A nyáron Miranda Gray első ízben jön Budapestre, egy igazi ízig-vérig női fesztiválra, az Ébredő Női Enegiák Fesztiválra, amelynek koordinátra és képviselője szintén Nina, és nála tudtok jelentkezni. Lesz Vörös Hold és Optimalizált Nő workshop, valamint egy első szintű Holdanya (Moon Mother) tanfolyam is… erre azt tervezem, hogy én is jövök, ha hamarabb nem tudom elvégezni.

Nézzetek rá a Facebook Page-re: Anyaméh Áldás – Womb Blessing – Hungary. Itt is, és Nina oldalán is megtaláltok minden információt (a Magyar feliratra kell kattintani, és akkor olvashattok magyarul a programokról, lehetőségekről).

Legyen áldott a kelyhetek! ❤

img_5304

A kép a februári Anyaméh Áldáson készült Barcelonában, ahol öten voltunk együtt 🙂 ❤

Advertisement
This entry was posted in átmenet, önbecsülés, önismeret, menedék, , Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s