Landed in Lima

21.59, Peru, Lima
Megérkeztem.
Túl a rituális szoba-cserén (bagatell), és az üdvözlő italon – ami a Pisco Sour volt (amivel pedig Chilében találkoztam sokat, de most kísérőnk szinte kikérte ezt magáénak, mert ugye, a Pisco Sour, Peru nemzeti itala! Na, hát semmi baj a chileiekkel, de tényleg, de azért ez az ital, az a peruiaké.. eredetileg. Állítólag).

És most ünnepélyes kifekvés vízszintbe. Sok az a 13 óra repülés. Úgy 10 óráig még bírom is. Utána nagyon kellemetlen. Nem több: kellemetlen. De az nagyon. Végig ettünk-ittunk-moziztunk. Nagyon jó a KLM. Mindenki mosolygós, kedves, és TÉNYLEG nagyon FINOM az étel, minőségi, amit felszolgálnak. Azért most egy hétig biztos hogy nem fog hiányozni.

Egyszóval itt vagyok Limában. A belső teremben, ahol elhelyezem magam a golyóbison, ilyenkor kell előkapnia térképet, és elhelyezni a fejemben, hogy hol is vagyok a térben. Logikus, hogy itt, de hogy hol van az az itt.. amikor itt is van világ, itt is házakban élnek az emberek és levegőt lélegzenek.. Mindenesetre itt.
És remélem, hogy még a strandhoz is kijutunk a Csendes Óceán partjára! Mert kérem Lima a Csendes Óceán partján fekszik. Bizony.
Talán reggelre összeáll az új világkép, hogy hol vagyok, most még nem hiszem el.

Uzsgyi.

This entry was posted in étel, KLM, Lima, megérkezés, Peru, utazás. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s