Egyszer

Sok olyan lehetőség van, amelyek azt hiszem egyszer jönnek az életünkben: ilyenkor lépésre készen kell álljunk. Gyakran észrevétlen, hiretelen jelennek meg, máskor hosszadalmas előkészület jelzi a jöttüket.
Ez az év a meglepetések, a nagyon nagy változások éve, most már hivatalosan is! Alig fél év alatt .. inkább nem sorolom fel, mennyi minden történt :). Mozgalmas, annyi biztos. És buzog, mint egy édes vízű hűs forrás, életerőt ontva mindenkinek, aki a közeléhez fér.

Péntek hajnalban útra kelek Washingtonba, ahol egy hónapig leszek “tanulmányúton” az amerikai partnerszervezetünk – az IFES – jóvoltából. Aztán jó tíz nap pihi Margaret társaságában, akivel egészen pontosan 3 éve találkoztam utoljára! Fantasztikus lehetőségek, hihtetlen, alig merem elhinni, pedig itt vagyok, robogok csillagszárnyakon az utazás felé! És emellé még olyan útravalókkal ajándékoz meg a Jóisten, hogy alig győzöm a kosárkámba pakolni a kincseimet…

Jó letenni a hazai lantot egy kicsit, és messzi vizek felé evezni, megnyugtató – kicsit a jól végzett munka öröme is, tegnap volt a legeslegutolsó megjelenésem, előadásom, túl vagyok rajta, kész, vége, ennyi, kitört a nyár, nincs több vasárnapi munka, nincs több beteges megfelési kényszer és karrierizmus. Pihenni is kell néha, hogy legyen miből adni másoknak. Ez lesz a nyár, Washington DC és az Amerikai Egyesült Államok úgy, ahogy még sosem jártam ott.

Versek, novállék, fényképek, festmények, táncok, zenék – élet.

This entry was posted in kaland, munka, nyár, USA, Washington DC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s