Hakuna Matata goes to Kosovo

Hakuna Matata Peruból jön (tényleg, még megszemélyesítve is, de most nem arra gondolok): ott jött elő Mikaelnél, viccelődve, akinek rengeteg problémás munkaórája származott a kétséges kimenetelű utolsó pillanatban történt vízumügyintézések miatt. Ekkor aggatta rá Rushdi a Hakuna Matata táblát.

Hakuna Matatát mindenki ismeri az Oroszlánkirályból, azt hiszem… És még svédül is!!!
Vagy arabul… vagy Mandarinul… és még németül (!!!), magyarul, és spanyolul… (FUNNY, super FUNNY, hahahaaaaa). Az a legjobb pillanat, amikor a szomorú kisoroszlánnak végül elkezd a ritmusra járni a hátsó fele. 🙂
Szóval csak semmi vész.

Közben azért átrepültem pár országon, és már Pristinában vagyok. Túl vagyok a regisztráción, találkoztam a CEC egyik ügyintézőjével (CEC = Központi Választási Bizottság = KVB, ami elég hülyén hangzik szerintem). Hihetetlen, de itt az EURO a fizető eszköz! Igaz, hogy két üveg ser – PEJA – és egy nagy üveg ásványvíz 1,50 EUR-ba kerül, de azért mégis, nem semmi. Persze miért ne?
Holnap mindenféle találkozók, és nem ártana közben dolgozni is (pályázatírás ezer+1 erővel – eddig persze mindebből semmit sem sikerült demonstrálni, de a sör remek).

Vacsora, egyebek. Hakuna Matata. Világot felfedezni jó.
Különösen ott, ahol azért akad 1-2 ismerős, még ha csak munkakapcsolat is. Máris van hova kötni magad az adott helyen. Még ha este egyedül is vágnál neki a városnak.

This entry was posted in Hakuna Matata, Kosovo, Pristina, választás. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s